Workshop Zang

Teambuilding activiteit

Voor een betere samenwerking binnen uw team, en een positief groepsgevoel is er de Workshop Zang. Deze teambuilding activiteit heeft een verbindend effect op uw medewerkers, en vergroot de teamspirit op een leuke en muzikale wijze.

Voor wie?

De Workshop Zang wordt in principe gegeven in De Schakel in Gilze of De Boodschap in Rijen, aan groepen van minimaal acht deelnemers.
Andere locaties zijn ook mogelijk, mits hier een goede piano voorhanden is.
De deelnemers hoeven absoluut geen zangervaring te hebben. Ook kennis van het notenschrift is niet nodig.

Hoe werkt het?

Tijdens de Workshop Zang leren uw medewerkers op een geheel andere manier met elkaar samen te werken. Alleen door goed naar elkaar te luisteren, kan men ‘in harmonie’ zingen. Het vereist een zekere mate van eensgezindheid om aan het eind van de dag gezamenlijk iets moois weg te kunnen zetten.

We beginnen de workshop met het losmaken van de stemmen. Onder deskundige leiding leert u de basisbeginselen van het (samen)zingen. Gaandeweg komt er steeds een bouwsteen bij, totdat het hele team aan het eind van de workshop gezamenlijk een muziekstuk vertolkt.

Ervaring of talent zijn absoluut niet nodig om deze dag plezierig door te komen! Het draait immers niet om het goed kunnen zingen; de workshop is bedoeld om in een leuke, creatieve setting met elkaar te leren samenwerken. Gezelligheid en saamhorigheid staan voorop.

De workshop duurt 2 × drie kwartier.

Zangles aan huis

Danny Pals

Met zijn ruime ervaring als muziekdocent en koordirigent is Danny Pals in staat de workshop op een professionele manier te leiden. Een ontspannen sfeer komt voor hem op de eerste plaats, opdat de teamleden in een veilige omgeving naar elkaar toe kunnen groeien.
Tijdens het zingen leert u vooral om goed naar elkaar te luisteren. In je eentje creëer je immers geen harmonie!

Belangstelling?

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor de Workshop Zang.