Danny Pals

Even voorstellen…

Danny Pals (1960) is gediplomeerd pianodocent. Hij volgde zijn opleiding aan het conservatorium in Tilburg. Inmiddels heeft hij reeds 25 jaar een bloeiende lespraktijk, waarin hij naast pianoles ook keyboardles en zangles geeft.

Vanuit zijn woonplaats Gilze beweegt hij zich door de hele regio. De muzieklessen worden gegeven bij zijn leerlingen aan huis. Daarnaast leidt en begeleidt hij vijf zangkoren.

Van jongs af aan besteedt Danny een groot deel van zijn tijd aan muziek.
Als kind zong hij altijd in verschillende koren en op 11‑jarige leeftijd begon hij met pianoles. Vanaf dat moment was het zijn wens om naar het Conservatorium te gaan.

Met veel plezier brengt hij de passie voor muziek over op zijn leerlingen.

“Meneer Danny kan heel mooi pianospelen. De pianoles is altijd leuk, want hij legt alles goed uit. En hij maakt veel grapjes.”
Yorick, 8 jaar

Koordirigent / kerkorganist

Naast muziekdocent is Danny Pals ook een bevlogen koordirigent en pianist/organist bij verscheidene koren. Door zijn ruime ervaring is hij in staat professionele muzikale leiding te geven, in een ontspannen sfeer.

Muzikale omlijsting jubilea / uitvaarten

Bij belangrijke gebeurtenissen kan muziek net het verschil maken. Danny Pals wordt regelmatig ingehuurd om een jubileum of uitvaart passend te begeleiden met pianomuziek. Ook de combinatie piano met zang behoort tot de mogelijkheden.

Informatie / aanmelden?

Heeft u vragen of wilt u zich aanmelden als leerling, dan kunt u altijd contact opnemen. Klik hier voor de contactgegevens.